miercuri, 22 aprilie 2015

INTRAREA IN STARE ALFA

Intrarea în Alfa în poziţia culcat 
Dimineaţa după ce te-ai trezit, fă-ţi toaleta dacă este nevoie, după care revino în pat şi pune ceasul să mai sune o dată peste 15 minute (aceasta dacă cumva vei adormi din nou;se întâmplă uneori la început). Lasă radioul încet şi lumina mică, pentru a te obişnui să lucrezi în asemenea condiţii. Stai relaxat pe spate cu mana stângă întinsă pe lângă corp cu palma în sus, iar dreapta cu palma lipită de corp oriunde (stângacii procedează invers). Acestea ţi le cer deoarece în palma stângă există o chakra (se pronunta ciakra) secundara de recepţie, ca si in dreapta, dar care este de emisie. Chakra reprezinta un pivot de schimb şi metabolizare a energiilor subtile, adică un centru energetic. Prin poziţia recomandată nu există pericolul ca energia pe care o primeşti de Sus să o pierzi necontrolat. Închide ochii şi priveşte (pe sub pleoape) în sus, sub un unghi de 20 grade. Acest unghi este echivalent cu cel sub care priveşti din poziţia şezând un obiect aflat la 2 m de sol si la 3 m de tine. Motivele nu sunt încă clarificate, dar cert este că intrarea în Alfa
este cu mult mai uşuară. In aceste conditii poti spune  (mental) o propoziţie de felul Acum numar de la numarul ……………la numarul ………si cand ajung la 1 intru in cele mai adanci zone din starea Alfa " etc. Propoziţia poate fi modificată după cum îţi convine, dar o dată ce a iînceput să înveţi aşa nu o mai schimba!In prima săptămână începe număratul de la 100. Frecvenţa cu care pronunţi numerele să nu fie mai mică de osecundă. Fii atent doar la numărare! Numără rar! Vei simţi cum te cufunzi tot mai mult în starea de relaxare.Când ai ajuns la l eşti în Alfa, gata de a o folosi pentru orice fel de probleme avantajoase. Dar încă nu te grăbi, mai lasă ceva timp pentru asta până mai exersezi. In schimb savurează câteva minute această stare plăcută, paşnică. Cu toate că doar simpla numărare de la 100 la te ajută să aterizezi în Alfa, ai nevoie de cea 35-50 de zile pentru a învăţa activarea conştientă a zonei. Deci, în prima săptămână începi număratul de la 100 la l, în următoarea numără de la 50 la 1, apoi de la 25 la l, iar apoi de la 10 la 1. In ultima săptămână numără de la 5 la 1 pentru a intra în Alfa. Astfel ai învăţat activarea zonei in cea 5 secunde. Dacă se întâmplă să adormi, a doua zi la continuarea exerciţiului introdu un factor uşor stânjenitor, dar nu deranjant (scoate perna, treci din pat în fotoliu etc.). Dacă ţi s-a rupt filmul, reia număratul de unde crezi că te-ai oprit fără a te forţa. Încă din prima zi trebuie să înveţi şi metoda de  ieşire  din  Alfa,  de revenire în Beta. Pentru aceasta spune mental o propoziţie de felul: „Număr rar de la 1 la 5, revin în Beta, sunt treaz, relaxat şi mă simt mai bine decât înainte".Deschide ochii undeva între 3 şi 4, iar la 5 eşti complet treaz şi relaxat".
Puteti citi cartea Autocontrolul pas cu pas, scrisa de Dan Seracu, precum si alte carti scrise de acesta pe blogul Biblioteca Gri.

Sursa: DAN SERACU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu