sâmbătă, 18 aprilie 2015

AURA


                                 
Aura este tot de origine magnetică. Ea prezintă culorile „supra-eului”, indică dacă o persoană este spiritualizată sau carnală, dacă este sănătoasă sau bolnavă. Ea este oglinda „supra-eului” sau a sufletului. Aura arată gândurile bune sau rele, sănătatea, succesul sau insuccesul, dragostea sau ura, toate vibraţiile „supra-eului”.
Când o persoană este atinsă de o boală mortală, aura sa începe să se întunece, să se şteargă sau chiar să dispară înainte ca persoana să moară. Moartea nu este niciodată rapidă, nici chiar în cazul accidentelor sau decapitării, ea nu survine imediat. Creierul poate continua să funcţioneze timp de 3 – 5 minute după moartea clinică.
Aura este mai subtilă decât etericul, aşa după cum etericul este mai subtil decât corpul material. Etericul acoperă în întregime corpul în vreme ce aura formează un fel de cochilie ovoidă ce poate ajunge la înălţime de 2,5 m şi lăţime mai mare de 1 m. în centru, sau mai mult. E bine ca partea sa cea mai îngustă să fie spre picioare, vezi fig. : Aura este multicoloră dar sunt persoane care nu disting corect culorile spectrului. Normal, fiecare persoană posedă un „halo” spre bleu sau spre galben. În vârf ţâşneşte un fel de fântână de lumină numită în Orient, Floarea de Lotus (cei potenţi pot vedea chiar floarea de lotus cu şapte petale).
·         Spiritualitatea mai mare duce spre un galben mai intens;
·         minciună – radiaţii verde-galben traversează haloul şi se emană prin vârful său;
·         gânduri rele – brun întunecat, tern;
Multe persoane simt aura, simt dacă o culoare ţi se potriveşte sau nu, simt cum trebuie decorată o casă, etc. Verdele este liniştitor, roşul este iritant.

Sursa: T. LOBSANG RAMPA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu