luni, 8 februarie 2016

BOLILE SPIRITULUI


Există patru categorii de boli ale spiritului şi anume:
-         boli de gând;
-         boli de cuvânt;
-         boli de purtare;
-         boli de lumină.

Bolile respective pot fi contractate de spirit din trei mari direcţii şi anume:
-         de la părinţi şi de la familiile acestora;
-         de la semeni, prieteni şi familiile acestora;
-         din cauza slabei comuniuni cu Dumnezeu a părinţilor.

Bolile de gând ale spiritului

Bolile de gând ale spiritului se prezintă sub formă de energii de gând întunecate, care ecranează puterea de gând a spiritului. Aceste energii acoperă atât spiritul în zona puterii de gând, cât şi legăturile dintre puterea de gând a spiritului cu puterea de gând a duhului. Aceste depuneri pe spirit şi pe legătura sa de gând cu duhul sunt corozive. Dacă nu sunt înlăturate prin energii luminoase, acestea afectează spiritul şi duhul. Tăieturile ce apar la nivel de gând, pe spirit, produc dureri ale spiritului şi pierderi de sânge luminos de gând a spiritului. După naştere, dacă se păstrează boala, noul născut poate avea deja afecţiuni în zona capului, în special a creierului.

Bolile de cuvânt ale spiritului

Bolile de cuvânt ale spiritului se prezintă ca energii întunecate ce corodează spiritul în zona puterii de cuvânt şi a legăturilor acestuia cu puterea de cuvânt a duhului. Dacă nu sunt înlăturate energetic, aceste energii corozive produc crăpături, tăieturi atât pe spirit cât şi pe legăturile lui cu duhul. Apar dureri şi boli de cuvânt datorate scurgerii sângelui de cuvânt a spiritului. La naştere copilul poate avea deja afecţiuni sau dezechilibre de vorbire, auz sau miros. Ele pot apărea la naştere sau la un timp mai scurt sau mai lung de la naştere.

Bolile de purtare ale spiritului

Bolile de purtare ale spiritului se prezintă ca energii întunecate la nivel de putere de purtare a spiritului cât şi la nivel de legături dintre puterea de purtare a spiritului şi puterea de purtare a duhului. Dacă nu se iau măsuri de vindecare energetică, pot apare dureri ale spiritului provocate de pierderea sângelui de purtare al spiritului prin tăieturile ce apar în urma acţiunii corozive a energiilor întunecate. La naştere copilul este deja bolnav sau suferă mutaţii la anumite organe de la umeri în jos. Există cazuri când aceste boli nu răbufnesc în trupul fizic imediat, ci după un timp mai mare sau mai mic.

Bolile de lumină ale spiritului


Bolile de lumină ale spiritului sunt cele mai grave boli. Acestea sunt cumulul celorlalte boli în forme mai grave. Bolile de lumină ale spiritului se percep ca energii întunecate, foarte corozive la nivel de putere de lumină a spiritului. Aceste energii corozive afectează şi legăturile dintre puterea de lumină a spiritului cu puterea de lumină a duhului. Acţiunea corozivă a energiilor întunecate formează tăieturi la nivelul tuturor puterilor spiritului cât şi la nivelul tuturor legăturilor de puteri ale spiritului cu duhul. Dacă nu se iau măsuri de vindecare energetică, atunci se ajunge la incapacitatea spiritului de a se mai naşte în trup fizic. Există cazuri când spiritul reuşeşte să se nască în trupul fizic, dar îşi încetează activitatea în viaţă datorită pierderii continue de sânge de lumină. Sunt de asemenea forme mai uşoare de boli de lumină care răbufnesc în corpul fizic sub forma unor boli de sânge ale copilului. Aceste transmutări ale bolilor spiritului pot apare în corpul fizic la naştere, imediat după aceea sau într-o perioadă de timp cuprinsă între 1 an şi 60 ani.”

Sursa: Eugen Nicolae Gâscă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu